mandag den 22. november 2010

Tema: Om at være i en bogklub

Vi på Bogklubben mener synes selv, at det at være i en bogklub, er en rigtig god idé. Det har givet os rigtig meget - både på læsefronten, men i den grad også på venindefronten. Vi vil derfor gerne dele vores tanker og idéer om det at være i en bogklub med jer læsere. Denne uge kommer altså til at stå i bogklubbens tegn, hvor vi fra mandag til fredag vil fortælle mere om det at være i en bogklub. Måske har du allerede læst artiklen i Femina, hvor vi også fortalte om at være i en bogklub - med vores lille serie i denne uge håber vi at kunne uddybe det og komme med flere gode råd.

Vi starter allerede senere idag denne dejlige mandag, hvor vi vil fortælle lidt om begyndelsen på bogklubben og hvor vi vil fortælle lidt om hvorfor vi hver især valgte at være med i bogklubben og hvad det har givet os at være med.

Tirsdag vil vi give gode råd til, hvordan man finder sin bogklub og lidt gode råd, som er gode at have i baghovedet, når man starter op.

Onsdag kigger vi nærmere på møderne, hvor vi fortæller lidt om hvad vi gør og hvilke erfaringer vi har gjort os undervejs.

Torsdag har vi et indlæg, hvor vi fortæller om vores måde at vælge bøger på og gode råd til denne proces.

Fredag kigger vi så lidt nærmere på "den gode bogklubsbog", hvor vi vil fortælle lidt om hvad vi mener en god bogklubsbog er - og giver også bud på de gode bogklubsbøger.

Vi håber I vil hænge på, og måske selv finde inspiration til at lave din egen bogklub.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar