tirsdag den 9. november 2010

København læser: Bogloppemarked på Islands Brygge

I denne uge præger litteraturfestivalen København Læser og BogForum bybilledet i København. Festivalen sætter også sit præg på Bogklubben Mener, hvor vi igennem denne uge og næste uge, vil fortælle om vores oplevelser på festivalen.

I søndags var Rikke og Anette til bogloppemarked i Islands Brygge Kulturhus. Kulturhuset var fyldt godt op af både sælgere og køber. Vi kom ret tidligt, så der var masser af stabler og kasser med bøger, så der var nok af bøger at se igennem. Der var levende musik på scenen og en god stemning til trods for, at der var mange mennesker.


Anette købte både nye og gamle danske romaner til den lange vinter.


Rikke købte en blanding af danske og udenlandske bøger hjem til samlingenDeltager du i nogle arrangementer på København Læser? Og har du lyst til at dele din oplevelse med os? Så skriv til os på bogklubbenmener@hotmail.com

2 kommentarer:

  1. Det ser ud til at være nogle gode bøger I har fået fat i. Jeg kan da blive helt trist over, at jeg ikke havde mulighed for at deltage for der er da flere af de viste bøger som jeg gerne ville have i min samling.

    SvarSlet
  2. Jeg er også rigtig godt tilfreds med mine køb. Og jeg kunne helt sikkert have taget flere bøger med hjem, hvis jeg ikke have begrænset mig lidt.

    SvarSlet