mandag den 9. maj 2011

Nu læser bogklubben


Til juni måneds bogklubsmøde skal vi i bogklubben læse Stille dage i Mixing part af Erlend Loe

Det var Kathrine der foreslog bogen med følgende begrundelse.

Jeg har ikke det store kendskab til Erlend Loe men da Rikke, Mona og jeg deltog i litteraturquizen til København læser blev der snakket meget varmt om netop Stille dage i Mixing part. Herefter blev jeg interesseret i at læse den og da jeg efterfølgende udelukkende har hørt godt om Erlend Loes meget minimalistiske og realistiske skrivemåde blev min interesse endnu større. Endvidere synes jeg bogens emne lægger op til gode bogklubsdiskussioner. Så jeg glæder mig meget til at læse bogen. 

Hvad de andre forventer af bogen følger her

Anette: Jeg kender ikke noget til Stille dage i Mixing Part på forhånd. Det er dog en bog, jeg tit har set på hos boghandleren, da forsiden altid fanger mig. Jeg glæder mig til at læse bogen.

Mona: Det var ganske vist ikke denne bog jeg stemte på, da vi skulle vælge bøger, men jeg ser alligevel frem til at læse bogen. Jeg har efterhånden set den omtalt mange steder - og altid positivt - så det har da øget min nysgerrighed. Umiddelbart ville det ikke være en bog jeg ville læse på eget initiativ - men det er jo det fantastiske ved en bogklub; man får lov at læse noget man ellers ikke ville have givet sig i kast med.

Rikke: Ligesom Kathrine blev jeg inspireret af litteraturquizen og stemte da også på bogen, for jeg vil rigtig gerne læse den, og jeg glæder mig til at finde ud af om den lever op til de forventninger jeg har.

Når vi har læst og diskuteret bogen bringer vi selvfølgelig en anmeldelse her på bloggen. Anmeldelsen af "Du som er i himlen", som vi læste til maj måneds bogklubsmøde, bliver anmeldt her på bloggen på søndag. Hvis du vil vide mere om hvordan vi vælger bogklubsbøger kan du læse her

2 kommentarer:

  1. Den er virkelig god!. det er resten af Erlend Loes forfatterskab også.

    SvarSlet
  2. Det lyder rigtig godt - så kan vi jo glæde os endnu mere til at læse den :D

    SvarSlet