mandag den 23. maj 2011

Fredagslegen - Svaret

Lidt forsinket kommer her svaret på fredagslegen. I denne uge skulle I gætte en bog ud fra dette citat:


Søndag den 8. august 1999 kl 10.02
Godmorgen            . . Og Tillykke. Det er din forpulede 35-års fødselsdag. Skønt at vågne op og opdage, at man mindst er halvvej. Og alene. Argghh.
Klokken er lidt over ti. Hvorfor er der ikke nogen der har ringet? Tør ikke gå ud på toilettet igen før nogen har fjernet den koalabjørn, der stirrer tilbage på mig i spejlet. Står ellers på pakken, at det er en vandfast mascara.
Vorherre bevares. Skal man virkelig sidde til sin egen fødselsdagsfest en lørdag aften og høre på, at ens ekskæreste er grebet i at glo på ventetøj i indre by lørdag formiddag. For et halvt år siden kunne Djøf "bare ikke forestille sig et liv med børn."
"Dværge med snot på," snerrede han, hver gang vi kom hjem ude fra Merete og Hans Henrik Handyman og deres terroristyngel. Sjovt som 24-årig reklameassistent uden hofter kan omvende inkarneret egocentriker til vordende familiefar i løbet af tre måneder.
Magter det ikke.

Det kamuflerede navn i første linje er Nynne, så citatet er, som I godt gættede, fra Nynnes dagbog, helt præcist er det starten af Nynnes dagbog.


Og så skulle jeres tællere igen være blevet opdateret, og denne gang skulle de blive stående. Hvis der er en der lige er blevet glemt må I meget gerne melde tilbage på dette indlæg eller i en mail.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar