lørdag den 26. februar 2011

Vil du være gæsteanmelder?

I vores kommentarfelter kan vi se at I, vores læsere, gerne vil fortælle om de bøger I læser. Vi er meget glade for ny inspiration, men må desværre erkende at vi ikke kan nå at læse alt, selvom vi gerne vil. I håb om at Bogklubben Mener i højere grad kan komme til at fodre vores læsere med en masse inspiration og en endnu bredere skala af genrer og forfattere, vil vi gerne give jer mulighed for at "optræde" på Bogklubben Mener som gæsteanmeldere.

Har du lyst til at være gæsteanmelder på Bogklubben Mener, så skriv en mail til os på bogklubbenmener@hotmail.com, så aftaler vi nærmere omkring bog og tidspunkt for anmeldelsen.Ingen bøger er "forkerte" - vi ønsker tværtimod et så bredt udvalg som overhovedet muligt - men vi vil dog tillade os at sige nej, hvis vi selv har anmeldt bogen her på siden. Hvis du har en blog vil vi selvfølgelig linke til dig, men vi ser dog helst at anmeldelsen kun lander her på siden. Hvis du ikke har en blog - jamen, din anmeldelse er selvfølgelig velkommen her alligevel.

2 kommentarer:

  1. Er det fuldkommenlige meget hvilken bog mand andmelder?

    SvarSlet
  2. Karina, vi har ingen deciderede krav til hvilken bog man anmelder. Det skal dog helst ikke være bøger vi har anmeldt og selvfølgelig kan der være bøger, som vi kunne finde på at sige nej til - men jeg kan pt. ikke forestille mig hvilke det skulle være. :)

    SvarSlet