tirsdag den 2. november 2010

København læser

I næste uge starter litteraturarrangementet København læser. Ugen er fyldt op af med masser af forskellige arrangementer omkring bøger, litteratur og forfattere. Vi har hver især kigget på hvilke arrangementer vi kunne tænke os at deltage i. Idag fortæller Mona om hendes valg af arrangementer:


Gratis boguddeling ved metroen Et arrangement, som jeg ikke er sikker på, at jeg har mulighed for at deltage i, da jeg lander efter en flyvetur fra Australien sådan cirka 2 timer før. Men jeg vil godt nok gerne! Jeg deltog for to år siden, og fik en masse dejlig litteratur med hjem til bogreolen. 
Byt en bog! Der danner sig måske en rød tråd med gratis bøger nu, men jeg synes det lyder sjovt, at gå rundt mellem folks aflagte bøger og måske få fat i en skat eller to. Måske kan jeg endda få taget mig sammen til at rydde op i min egen bogreol og tage det med. Arrangementet er heldigvis hele ugen, så det virker mere overskueligt at jeg kommer med til det.Bogcafé Inspiration til éns læsning har aldrig skadet, så det her arrangement vil jeg meget gerne med til.
Bogloppemarked Ligesom Anette vil jeg gerne gå på skattejagt mellem folks bøger. Og jeg har nu heller aldrig sagt nej til et godt loppemarked. :)Forfatteraften med Helle Helle Jeg genopdagede Helle Helle for kort tid siden som en virkelig god forfatter, så jeg føler næsten at jeg bør tage med til det her arrangement. Det vil ikke være første gang, da hun også holdt foredrag på mit gymnasium, da jeg gik på sådan et. Og jeg husker det som meget positivt. Så selvfølgelig skal jeg med!
Verdens bedste krimier og hvorfor de netop er det! Jamen, jeg elsker jo krimier - og her kan jeg måske skyde genvej til de bedste af slagsen. Eller blive forarget over Bo Tao Michaëlis valg. What's not to like?
Litteraturelskere foren jer og kæmp! Jeg overvejer lidt om folk fra bogklubben mon ikke kunne overtales til at deltage på et fælles hold (*host*hentydning*host*)
Dansk litteratur på "Jørgen Lethsk" Jeg er lidt fascineret af Jørgen Leth, og selvom denne fascination overvejende stammer fra Tour de France, og ikke så meget fra hans litteratur, så vil jeg ikke lade denne mulighed for at "møde" ham lade gå forbi mig. Og derudover så lyder arrangementet iøvrigt spændende....
Pyha, det er mange arrangementer, og jeg vil godt indrømme at jeg er meget usikker på, hvor mange jeg reelt kommer afsted til. Men jeg ser på det det dag for dag, og så får jeg forhåbentlig nogle fantastiske bog-oplevelser!
Vil du også deltage i København læser, så kig ind på www.kbhlaeser.dk og sammensæt dit eget program.

2 kommentarer:

  1. Jeg vil meget gerne til loppemarkedet, men jeg har allerede en fødselsdagsaftale den dag, så desværre... Men nu er det heller ikke fordi, at jeg mangler bøger på hylderne, så måske er det meget godt i sidste ende ;-)

    SvarSlet
  2. Piskeriset: Uh ja, det dilemma kender jeg godt. Man vil jo så gerne have flere, men man burde jo ikke. :)

    SvarSlet