tirsdag den 30. november 2010

Boganmeldelse: Et glimt af sjælen

Et glimt af sjælen er Nicolai Moltke-Let´s anden bog. Hvor Jo, du kan beskæftigede sig med hans tid som jægersoldat, så har andet skud på stammen bevæget sig videre, til at fortælle om hans oplevelser som vaskeægte eventyrer.

Nicolai evner at fortælle så levende og inspireret, at jeg undervejs måtte foreslå Kæresten, om vi ikke skulle bestige et bjerg(!) sammen - efterhånden som fortællingen skred frem, blev jeg simpelthen inspireret og opildnet til at komme ud at opleve noget!
- Man får lyst til at skrotte sit fjernsyn, pakke taskerne og køre ud i det blå; ud af hverdagens trummerum og ud til grænsen af hvad man som menneske kan klare.

Oveni alle hans adrenalinfremkaldende oplevelser, får Nicolai også tid til at tænke dybere over tingene, han gør ikke bare ting, uden at have en dybere mening med det og han har nogle utroligt gode refleksioner omkring både livet og døden.

Et glimt af sjælen får mine varmeste anbefalinger - skynd dig at ønske dig den i julegave! 

Fra bagsiden:
Nicolai Moltke-Leth har alle dage været tiltrukket af udfordringer og spænding. Her følger vi ham i den afrikanske vildmark, på bjergbestigning i Himalaya og gennem Saharas ørken i det legendariske Rally Paris-Dakar. Vi får historien om en fatal hændelse i Tyrkiet, og vi tager med gennem Argentina og Tibet, da han med det første danske hold gennemfører verdens mest krævende udholdenhedskonkurrence. Undervejs beretter han om trangen til gang på gang at udfordre sig selv og opsøge eventyret, om hele tiden at komme tættere på sig selv, komme tættere på livet – og indimellem få et glimt af sjælen. En levende inspirationsbog fortalt med smittende engagement, selvindsigt og masser af humor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar