torsdag den 21. april 2011

Jeg læser

Nu er det påske, og for mange er påsken ferietid, og for mange er ferietid lig med læsetid.

Og i sådan en ferietid er det dejligt med inspiration. Derfor har vi indlægsserien Jeg læser. Her vil en af os fortælle hvad vi læser lige nu og hvorfor vi læser denne bog. Så håber vi, at vores læsere vil følge trop, så vi allesammen forhåbentlig kan få lidt ny inspiration. I dag fortæller Anette hvad hun læser.

Jeg startede påsken med at læse Morten Sabroe's Du som er i himlen, der er bogklubsbogen til maj måned. Jeg vil blot sige, at jeg er positivt overrasket over bogen, og at jeg glæder mig til at diskutere bogen med resten af bogklubben.

I dag er jeg startet på en sand klassisker nemlig Alexandre Dumas' Tre musketerer. Det er en bog, der har stået ulæst i min bogreol i mange år. Nu skal det være, at jeg kaster mig ud i en uforkortet engelsk version af fortællingen. Og starten af bogen lover godt, og jeg er sikker på, at bogen byder på masser af underholdning til resten af påskedagene.


Det var lidt om de bøger, jeg læser i påsken. Hvilken bøger, læser du i påsken ?

8 kommentarer:

 1. Den første har jeg overvejet at læse alene ud fra titlen, som rører mig. Jeg har glemt, hvad den handler om, så jeg glæder mig til at høre, om den er værd at kaste sig over :-)

  Musketererne læste jeg som barn, og jeg ELSKER musketerer! Jeg kan også godt lide, at den er barsk på en række punkter og ikke så lalleglad, som mange musketérfilm ofte er.

  Jeg er i gang med en af bogudfordringerne - nemlig Forbrydelse og straf - og selvom det måske ikke lige er en bog, der får én til at tænke forår og solskin, så skal den med udenfor de næste par dage, så jeg både kan nyde sol og bog ;-)

  Hav en dejlig påske!

  SvarSlet
 2. Jeg læser Absalom, Absalom! af William Faulkner, og det er godt nok også noget af en udfordring for mig. Indimellem snupper jeg lige en krimi eller sådan noget, men jeg VIL altså læse den færdig. Men den er svær, synes jeg.

  SvarSlet
 3. Piskeriset: Vi kommer med en fælles anmeldelse af Du som er i himlen engang i maj.
  Jeg har også tænkt på at læse Forbrydelse og Straf, så jeg glæder mig til at læse, hvad du synes om den.

  Louise: Det lyder som noget af en udfordrende bog, du er gået i gang med. Jeg håber, du får læst bogen færdig.

  SvarSlet
 4. Jeg læser Hestenes dal af Jean M Auel. Fik lyst til at læse serien (Jordens børn) fordi alle bare snakker om den pt. - og jeg er bestemt ikke skuffet.

  Derudover kæmper jeg med Stolthed og Fordom - godt måneden har endnu en uge :P

  SvarSlet
 5. Jeg er mellem bøger efter at have overstået Jane Austen (bogudfordringsbog) + Morten Sabroe (bogklubsbog) og Postkortmorderne af Liza Marklund og James Patterson.
  Valget står nu mellem Døderummet af Susanne Staun og Alfabethuset af Jussi Adler Olsen.

  SvarSlet
 6. 2300 Happiiiness: Dejligt du også nyder Jordens Børn. Jeg håber, du vinder kampen over Stolthed og Fordom.

  Mona: Sikke som du har læst her i påsken. Det er spændende, hvad du udvælger til den næste bog.

  SvarSlet
 7. Jeg har læst (og nydt) Murakamis 'Norwegian wood' og genlæser nu min egen 'WotanaZ labyrint' (manus), så den er frisk i tankerne, når jeg om 12 dage skal ind og tale med Gyldendal om dens fremtid ... eller mangel på samme:)

  SvarSlet
 8. Mads: Jeg håber, din samtale med Gyldendal kommer til at gå godt, held og lykke!

  SvarSlet