mandag den 28. marts 2011

Krimimesse i Horsens

Billedet er taget af Willy og kan også ses her


For noget tid siden gjorde Nina Wegner os opmærksom på at der i april måned vil være en krimimesse i Horsens. Vi bad derfor Nina om at skrive en lille tekst om krimimessen og det kom der dette ud af:

Har du lyst til at møde Jussi Adler-olsen, Gunnar Staalesen, Håkan Nesser, Susanne Staun, Anna Grue, Gretelise Holm, Elsebeth Egholm, Leif Davidsen, Dean Koontz og mange flere, så køb en billet tilKrimimessen i Horsens i weekenden omkring d. 9. + 10. april.

Det gamle Statsfængsel i Horsens er i weekenden omkring d. 9. + 10. april rammen om oplevelser for hele familien. Hvis du er glad for at læse krimier og har lyst til at udvide dit Krimiunivers, så har du her mulighed for at møde forfattere, forlæggere, anmeldere og andre aktører indenfor branchen.

Krimimessen i Horsens har i år 10 års jubilæum. Her samles alle krimi-entusiaster – både de professionelle forfattere, formidlere og læserne – i en uhøjtidelig og festlig ramme. Her er mulighed for at møde læsevenner og mulighed for et godt krimikøb til læsekredsen. Du kan quizze, lytte, opleve og debattere med din yndlingsforfatter. Måske får du svar på lige netop DET spørgsmål, som du bænder for at stille DIN yndlingsforfatter. Børnene kan opleve politihunde på arbejde, løse krimigåder og komme i ”Børnefængsel”.

Vær opmærksom på, at Krimimessen har begrænsede pladser for tilhørerne – (dikteret af brandmyndighederne) – vær derfor i god tid. Man kan ikke reservere pladser ved de enkelte foredrag, og derfor vil publikumsmagneter som ”Eva Gabrielsson i samtale med Bo Tao Michaelis” vedrørende Stieg Larssons forfatterskab hurtigt blive ”udsolgt”. Desuden forventer vi stor interesse for Hans Jørgen Bonnichsens foredrag om PET og CIA. Kom i god tid, så du ikke risikerer at blive afvist ved indgangen.

Selv om jeg fornemmer at Bogklubben mest har læsere øst for Storebælt, så håber jeg alligevel, at et jysk Horsens-tilbud kan lokke sjællændere og frafaldne jyder til et besøg i Hovedlandet. Billetter kan købes på nettet, - alle er velkomne både jyder, københavnere, europæere – ja selv dem fra andre verdensdele :-)

Der er umiddelbart ingen fra Bogklubben Mener, der skal afsted - selvom vi har overvejet det - men vi tænkte at vi ville hjælpe med at gøre opmærksom på eventet, hvis nogle af vores læsere var interesserede. Hvis nogle af jer tager afsted vil vi meget gerne høre fra jer - måske vil I endda skrive en lille tekst om jeres oplevelse, ligesom da Mona og Anette var afsted til Bogforum i November. I så fald vil vi gerne give jer spalteplads her på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar