torsdag den 3. marts 2011

Jeg læser

På Bogklubben mener er vi vilde med inspiration. Derfor har vi indlægsserien Jeg læser. Her vil en af os fortælle hvad vi læser og hvorfor vi læser denne bog. Så håber vi, at vores læsere vil følge trop så vi allesammen forhåbentlig kan få lidt ny inspiration. I dag fortæller Anette hvad hun læser.

Jeg er lige startet på bogen "Er der nogen derude ?" af Margit Sandemo. Bogen er den allersidste bog i Sagaen om Isfolket. I 47 bøger og gennem en handling, der løber over ca. 400 år har jeg nu fulgt Isfolket gennem tykt og tyndt i deres kamp mod deres onde stamfader, der vil have magten over verdenen.

Det er både spændende at læse denne sidste bog i sagaen, men samtidig er det også meget vemodigt at skulle sige farvel til Isfolket og de mange spændende personligheder, der er i slægten.

Denne sidste bog kommer jeg sikkert til at sluge, som jeg har gjort det med mange af de andre bøger i sagaen.

Det var lidt om, hvad jeg læser lige nu. Hvad læser du ?

2 kommentarer:

  1. Jeg læser Lars Husum's 'Jeg er en hær', som jeg indtil nu (mangler vist ca. 20 sider) har været meget begejstret for og så absolut vil anbefale.

    SvarSlet
  2. Jeg læser mest faglitteratur lige i tiden, men jeg har Karitas, kaos på lærred liggende på sengebordet - jeg er næsten færdig med den.

    SvarSlet