mandag den 25. oktober 2010

København læser og Bogforum

I den nærmeste fremtid kommer to store bogarrangementer til København.

Den 5. november starter arrangementet København læser. Det består af mange forskellige arrangementer om bøger, litteratur, forfattere og meget mere. Der er arrangementer på biblioteker, cafeer, byvandringer, oplæsninger, debatter og film. Du kan læse mere om København læser her.


Arrangementerne slutter den 11. november, og det har været en opvarmning til det næste store bogararangerment nemlig BogForum, der finder sted den 12. til 14. november i Forum i København.

På bogForum vil der være forfatterinterview, oplæsninger, forskellige konkurrencer og meget mere. Du kan læse meget mere om BogForum her.


Bogklubben skal naturligvis ud og deltage i forskellige arrangementer. Vi vil hver især fortælle mere om, hvad vi vil deltage i, når vi kommer tættere på den 5. november.

Skal du deltage i København læser og BogForum ? og hvilke ting vil du gerne opleve under de to arrangementer ?

2 kommentarer:

  1. Jeg regner ikke med at deltage i København læser, men var lige inde og se på BogForums program. Det ser godt nok fint ud - alle dagene! Jeg er dog mest interesseret i Tracy Chevalier og Lene Kaaberbøl, for jeg det er to forfattere, jeg er meget glad for, og som jeg har flere bøger af derhjemme. Kunne være interessant at opleve dem live.

    SvarSlet
  2. Jeg er helt enig, programmet til Bogforum er meget interessant.

    SvarSlet