fredag den 15. oktober 2010

Bliv anmelder for Gyldendal

Forlaget Gyldendal giver sommetider læserne mulighed for at anmelde diverse bøger. Det foregår på den måde, at man som læser "liker" deres facebook profil - find den lige her. Når Gyldendal så har en bog de gerne vil have anmeldt skriver de det på Facebook og så gælder det om at være hurtig. Det er nemlig kun de tre første som viser interesse som får lov til at være anmelder.

Hele bogklubben er selvfølgelig fans og klar til at anmelde en bog. Indtil videre er det kun Anette og Kathrine der har haft fornøjelsen. Faktisk på den samme bog, nemlig Mit smukke genom af Lone Frank. En spændende bog som vil blive anmeldt her på bloggen de næste par dage.

Det kan helt klart anbefales at melde sig, hvis man altså kan lide at læse og anmelde bogen bagefter. Det kræver jo lidt mere af en end "bare" at læse en bog. I og med, at anmeldelsen skal udgives på Gyldendals hjemmeside. Det kan godt føles som lektier, fuldstændig ligesom en dårlig bogklubsbog kan, men det er også meget sjovt at få lov til at anmelde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar