torsdag den 1. december 2011

Inspirationsindlæg december

Så er det blevet december og vi skal have gang i årets sidste udfordring! I december er udfordringen af læse en bog der er udgivet i 2011.

Som sædvanlig har vi fundet lidt inspiration frem, men der er jo kun en lille liste, ud af alt den litteratur der er udgivet i år, og listen omhandler primært danske bøger, så hvis man har lyst til at finde en udenlandsk bog er det også helt i orden.

Helle Helle: Dette burde skrives i nutid
Pære perker dansk
Lone Hørselv: Sorg og camping
Lone Aburas: Den svære toer
Erling Jepsen: Hovedløs sommer
Dy Plambeck: Gudfar
Puk Damsgård Andersen: Ulvehjerter
Sara Blædel: De glemte piger
Liza Marklund: sort hvid
Camilla Läckberg: Änglamakerskan
Kirsten Hammann: Se på mig
Mathilde Walter Clark: Grumme historier

Hvad har I tænkt jer at læse i denne måned?

Den 31. december udkommer opsamlingsindlægget for månedenm hvor vi vil fortælle hvad vi har læst og I har mulighed for at fortælle hvad I har læst.


Og har du husket at tilmelde dig bogudfordringen for 2012? Udfordrignen er anderledes end i år, og vi glæder os til at lege mere med jer!

3 kommentarer:

 1. På grund af lidt tidsnød, bliver min decemberbog, samtidig også den bog vi læser til bogklubben, nemlig Siri Hustvedts 'The summer without men'.

  SvarSlet
 2. Mener min decemberbog hedder 'Den hvide krage' eller noget i den stil - den er under alle omstændigheder hentet hjem fra biblioteket, og jeg ser frem til at læse den :-)

  SvarSlet
 3. Uha, den bog jeg havde tænkt mig at læse i november, var pist forsvundet mellem tusindvis af andre bøger i vores store præstegård. Og december har jeg ikke nået at tænke på endnu, men jeg kan sådan set bare bruge det anmeldereksemplar, jeg fik ind ad døren den anden dag (amerikansk krimi, som foregår i et indianerreservat). Den er også meget lovende.


  Og hvis andre mangler billige ideer, så har jeg selv udgivet både en engelsk og en dansk ebog i 2011 (meget forskellige bøger, men begge krimier). Og jeg kunne nok godt overtales til at donere et anmeldereksemplar.

  SvarSlet