fredag den 24. september 2010

Velkommen

Bag bloggen, Bogklubben mener, står fem meget forskellige kvinder som alle deler en stor interesse; Bøger. Denne fælles interesse var grundlaget for, at vi i februar 2008 mødtes for første gang, vi ville nemlig starte en bogklub. Baggrunden for bogklubben var, at vi alle på den ene eller anden måde følte, at vi manglede nogen at dele vores store interesse med. Nogen som kunne forstå hvor fantastisk en verden bøgerne åbner og som havde lyst til at diskutere de bøger som bliver læst.

Vi har efterhånden haft vores bogklub i 2,5 år og har på den tid læst ca. 30 bøger. Hvilket svarer til en bog om måneden, som også hele tiden har været vores plan. Eftersom at vi er meget forskellige har vi selvfølgelig en meget forskellige smag indenfor bøger. Derfor har vi været igennem næsten alt fra klassikere til svenske femi-krimier samt chicklit/dicklit. Den samlede liste kan ses under fanen, bogklubben har læst

Igennem tiden har vi ofte snakket om, at det kunne være meget spændende med en fælles blog, så vi kunne dele vores interesse med mange flere. Derfor besluttede vi endeligt for et stykke tid siden, at nu skulle det være. Nu er vi så endelig klar til at sige VELKOMMEN. En dag vi alle har glædet os rigtig meget til og vi glæder os over vores nye titel som bogbloggere.

Meningen med bloggen er, at vi vil skabe dialog med vores læsere. Dette ønsker vi skal ske igennem bogdebatter samt anmeldelser af diverse bøger. Vi vil både anmelde de bøger som vi hver især læser samt bogklubsbøgerne som vi har døbt "månedens bog". Derudover er det vores plan at tage fat i de emner og arrangementer som rører sig indenfor litteraturen her og nu.

Vi håber meget, at I allesammen har lyst til at blive en del af vores bogunivers og tage aktiv del i vores mål om at skabe dialog.


Med boghilsner

Anette, Charlotte, Kathrine, Mona og Rikke


2 kommentarer:

  1. Iihh hvor er jeg misundelig på jeres bogklub, sådan en vil jeg også være i :P

    Men jeg glæder mig til at læse med her :)

    SvarSlet
  2. Rijah: Så kan du glæde dig til det fremtidige indlæg, hvor vi vil fortælle, hvordan man danner en bogklub og andre gode råd hertil. :)

    SvarSlet