torsdag den 30. september 2010

Boganmeldelse: Debutantens Dagbog

Debutantens dagbog er skrevet af Chris Anker Sørensen (I ved, ham den søde jyde fra Team Saxo Bank) og Dennis Ritter. Her følger man - etape for etape - Le Tour de France 2009. Chris fortæller om hvad der sker ude på etaperne; som regel krydret med sladder, morgenbordsdiskussioner med de andre ryttere og hans egne holdninger til hvad der sker omkring ham.

Indimellem fortæller Dennis Ritter om Touren set fra kommentatorboksen, hvad der tidligere er sket på et givent bjerg/i en bestemt by/osv. Desuden er der også et tredje spor, hvor Chris´ biografi oprulles. Umiddelbart skulle man tro, at der ikke er så meget at fortælle om en 24-årig knægt, men det er interessant at følge hans rejse imod Touren.

Hvis man er bare det mindste interesseret i cykelløb, så er Debutantens dagbog en Must reade! Det er simpelthen så underholdende at følge med bag kulisserne og Touren vil aldrig blive helt det samme igen. - Man er simpelthen kommet lidt ned under facaden og man vil ikke helt kunne abstrahere fra at Chris synes at Armstrong har grimme sokker, Linus Gerdemann er en idiot eller at Mark Cavendish er en grobrian...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar