onsdag den 2. november 2011

Respons på bogudfordringen 2011På Bogklubben mener arbejder vi på en bogudfordring for 2012. Der vil være nogen ændringer i forhold til Bogudfordringen 2011, og emnerne vil også være nogen helt andre.

Midt på måneden løfter vi sløret for bogudfordringen, og der starter tilmeldingen også, men inden da vil vi meget gerne have jeres tilbagemeldinger på hvad I syntes om udførelsen af bogudfordringen 2011.

Vi vil meget gerne høre positiv såvel som negativ respons, så bogudfordringen 2012 kan blive endnu bedre, så efterlad en kommentar til dette indlæg hvis du har nogle input.

3 kommentarer:

 1. Det har været og er skægt at være med til, og jeg har da nogle gange også fået læst noget, som jeg ellers ikke kunne drømme om at læse - men måske alligevel ikke så ofte...
  Måske skulle I sortere de allerletteste udfordringer fra, f.eks dem med at læse en krimi eller en bog fra i år, da det jo nok er det vi allesammen gør i forvejen. Og måske tvinge os lidt mere ud i ydersporene med digte eller med at læse bøger fra et bestemt årti for forholdsvis længe siden.
  Men rigtig god idé og flot gennemført! Tillykke.

  SvarSlet
 2. Jeg synes, den er sjov og inspirerende.

  Jo, krimiudfordringen er da lidt for let for mig, men eftersom jeg har flakset rundt for at nå det hele her i efteråret, skal jeg i hvert fald ikke brokke mig over, at nogle måneder nærmest løser sig selv.

  Jeg er absolut klar til at melde mig til noget lignende næste år.

  SvarSlet
 3. Vi siger tusind tak for respons :)

  Michael, vi er ude i en helt anden slags udfordringer næste år, men man kan sagtens komme ud i ydersporene hvis man har lyst.

  Og du vil helt sikkert kunne læse en masse krimier til næste års udfordring Dorte!

  SvarSlet