torsdag den 2. december 2010

Jeg læser

På bogklubben mener er vi vilde med inspiration, derfor har vi indført; jeg læser. Her vil en af os fortælle hvad vi læser og hvorfor vi læser denne bog. Så håber vi, at vores læsere vil følge trop så vi allesammen forhåbentlig kan få lidt ny inspiration. Idag fortæller Rikke om hvad hun læser lige nu.I øjeblikket læser jeg "Den afrikanske farm" af Karen Blixen. Bogen er bogklubsbog til februar måned, så man må sige at jeg er i god tid. Desværre er det nok også den første bogklubsbog til det nye år som jeg når at læse, da jeg afleverer bachelor projekt i starten af januar, og derfor ikke satser på at have særlig meget tid til at læse den næste måneds tid..

Vi har jo aftalt at man ikke må fortælle sin mening om bogklubsbøgerne inden mødet, så jeg kan ikke rigtig skrive hvad jeg syntes om den endnu.


Jeg læser altså Den afrikanske farm af Karen Blixen - hvad læser du?

9 kommentarer:

 1. Jeg læser Lille fugl fra himlen af Oates - meget fin bog synes jeg og skal helt sikkert have kigget nærmere på Oates' forfatterskab

  SvarSlet
 2. Jeg læser Den onde dag af Margit Sandemo, som er bog nr. 44 i Sagaen om Isfolket.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Jeg læser "Aldrig mere fri" af Sara Blædel....eller nærmere: Den ligger klar, så jeg kan starte på den, meget gerne i aften. Glæder mig rigtig meget til at komme igang!

  SvarSlet
 5. Sørens også - jeg nåede lige at blive nysgerrig mht. hvad du mener om bogen :-)

  Jeg er begyndt på en novellesamling, der hedder 'Den lille sorte bog'.

  SvarSlet
 6. Jeg har Helle Helle "Ned til hundende" liggende klar, jeg skal bare lige tage mig sammen til at læse den :D

  SvarSlet
 7. Jeg læser (stadig!) den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt, men jeg læser så lidt i den, at den er tæt på at være kedelig.Det bliver kun til et par sider ad gangen. Der er mest dømt studielæsning her!

  SvarSlet
 8. Piskeriset: I starten af februar kommer der et opsamlingsindlæg, så skal vi nok alle fortælle hvad vi synes om Den afrikanske farm..

  SvarSlet
 9. Jeg læser The Clearing af Tim Gatreaux, det er en bog der foregår langt inde i de amerikanske sydstaters sumpe i 1920'erne....

  SvarSlet