onsdag den 29. december 2010

Lidt om Bogudfordringen 2011

Nu nærmer årsskiftet sig og dermed også Bogudfordringen 2011. Vi er simpelthen SÅ glade for alle jer, der har lyst til at lege med - og der er selvfølgelig stadig plads til flere. For at få alt på plads inden vi går igang kommer her lidt forskelligt om Bogudfordringen:

 • Formålet med udfordringen er at få udvidet sin horisont, ikke hvor mange bøger vi når.Man SKAL ikke læse en bog indenfor udfordringen hver måned - det forlanger vi ikke.  Men selvfølgelig kommer man ikke så langt omkring, hvis ikke man når hver udfordring. Men vi måler ikke noget kvantitativt og dømmer jer herudfra.
 • Før hver måneds begyndelse laver vi et inspirationsindlæg her på bloggen. Her giver vi bud på hvad man kan læse indenfor den pågældende måneds udfordring. Og så vil vi selvfølgelig gerne høre hvad I godt kunne tænke jer at læse. Måske kan vi alle få lidt inspiration af hinanden.
 • I slutningen af hver måned kommer der et afsluttende indlæg, hvor vi fortæller hvad vi fik læst og vil ligeledes gerne høre hvad I fik læst. I den forbindelse opdaterer vi også den lille tæller vi har ud fra hver af jer på denne side - så hvis ikke vi hører fra jer, så kan vi heller ikke opdatere. :)
 • Jer, der har en blog, vil vi gerne opfordre jer til at lave en side, hvor man kan følge hvilke bøger I får læst. Det kan vi selvfølgelig ikke forlange, men det kunne være spændende at følge med i. Vi har desværre ikke mulighed for at lægge plads til jeres lister, men vi linker selvfølgelig gerne til jer.
 • Derudover vil vi gerne gøre opmærksom på vores billedelink, som måske kan få plads i jeres sidebar? 

HTML-koden kan hentes lige her

Har du flere spørgsmål eller forslag - smid endelig en kommentar!

20 kommentarer:

 1. Hej med jer.

  Den første bog til bogudfordringen er allerede lånt, men men men...hvordan laver man en underside på blogger? Det har jeg aldrig prøvet før, i har jo massere, så måske i kan hjælpe? :)

  SvarSlet
 2. Jeg har også fundet min første bog og linker til jer i sidebaren. Finder lige ud af hvordan jeg ellers vil omtale det på bloggen hen ad vejen.. :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at høre, at I er klar til januars udfordring. Vi glæder os til at høre, hvad I vil læse.

  Superhelten:
  Du laver siderne inde i design. Du skal tilføje en ny gadget, hvor du så aktiverer sider. Når det er gjort, kan du begynde at lave sider i det felt, der er kommet, der hedder sider. Jeg håber, det lykkes for dig.

  SvarSlet
 4. Har lavet en side der på min blog, der hedder bogudfordringen 2011 - nu håber jeg det er gjort rigtigt og at det virker ;)

  SvarSlet
 5. Yes - er klar. Html-kode-billedet er lige en tand for bredt til min sidebar, men har løst "problemet" på anden vis...

  Og vil bare lige sige at jeg kalder mig Lotte B fremover istedet for Lotte Bastholm (- ved ikke hvad der er sket da jeg meldte mig til...det er den iPhone som engang imellem tager r**** på...)

  Og igen - fed idé! Det er en super udfordring!!

  SvarSlet
 6. Jep, jeg er også på. Går allerede og hygger mig med at prøve at finde de bøger, jeg vil læse.

  SvarSlet
 7. Øh, jeg vil gerne høre lidt mere. Jeg anmelder ikke andet end krimier - kan man deltage med den begrænsning?

  SvarSlet
 8. Jeg er også så klar til at starte, men jeg er altså stadig lidt en elektronikspasser... er der nogen der har wordpress som ved hvordan man laver sådan en sidebar. Kan sgu ikke få lårdet til at virke :p

  SvarSlet
 9. Det er jeg straks gået i gang med at fikse på min blog :-)

  Kan I for resten ændre mit navn på listen til Den lille bogblog? Bare så det ikke bliver forvekslet med min anden blog :-)

  SvarSlet
 10. Tak - siden er hermed lavet. Så nu er jeg total klar. Bogudfordring kom an :)

  SvarSlet
 11. Dorte H: Vi bestemmer ikke hvilke bøger man læser, så hvis du kan få det til at passe med emnerne, så er det jo helt fint. :) Og ellers behøver du bare ikke anmelde de andre. ;)

  Denlangeneger: Ovre i venstre side i "maskinrummet" er der en kategori, der hedder "Sider", der skal du blot vælge "Tilføj ny", og så blot udgive siden. Håber det lykkes for dig. :)

  Piskeriset: Dejligt. Jo, vi ændrer dit navn med det samme.

  Superhelten: Fantastisk! :D

  SvarSlet
 12. Så må jeg jo hellere prøve. Jeg har længe ledt efter gode, danske bogblogs, og det kan nok ikke gå værre, end at I sætter mig i gabestokken ;D

  SvarSlet
 13. Theresa: Dejligt! Håber det virker!

  Lotte B: Super. Godt du selv kunne løse det med HTML-koden. :)
  Jeg ændrer dit navn med det samme, så der ikke opstår forvirring senere. :) Og tak for ros!

  Hazel: Super. :)

  SvarSlet
 14. Dorte H: Du kommer fluks på listen. :) Og ingen gabestok her. :D Hvilken en af dine blogge skal vi linke til? Sikke aktiv du er! :D

  SvarSlet
 15. ... Kommer jeg ikke også på?

  SvarSlet
 16. Hazel: Jo, selvfølgelig. Undskyld!

  SvarSlet
 17. Juhuu jeg fandt ud af det! :D
  Så nu pynter jeres fine logo også ude i siden på min blog!
  Godt nytår!

  SvarSlet
 18. Min daglige blog er DJ´s krimiblog. De andre er til andre formål, fx min "global reading challenge", hvor jeg bare er viceværten ;D

  SvarSlet
 19. Denlangeneger: Super godt! Godt nytår!

  Dorte H: Du får et link til din krimiblog. Iøvrigt, har din global reading challenge været en inspirationskilde til vores bogudfordring. :)

  SvarSlet
 20. Jamen det er da altid dejligt at inspirere andre til spændende nye læseoplevelser.

  SvarSlet