torsdag den 9. december 2010

Jeg læser

På bogklubben mener er vi vilde med inspiration, derfor har vi indført Jeg læser. Her vil en af os fortælle hvad vi læser og hvorfor vi læser denne bog. Så håber vi, at vores læsere vil følge trop så vi allesammen forhåbentlig kan få lidt ny inspiration. I dag fortæller Anette om hvad hun læser lige nu.


Lige nu er jeg mellem to bøger. I går blev jeg færdig med krimien "Alting har sin pris" af Lotte & Søren Hammer. Krimien er ekstrem spændende, og jeg havde forventet, at bogen ville holde et par dage længere, så det var den bog, mit "Jeg læser" indlæg skulle handle om, men sådan gik det ikke. Bogen var meget spændende og fangende, og jeg havde svært ved at ligge den fra mig igen, så derfor blev jeg hurtig færdig. Mona og jeg planlægger en fælles anmeldelse af bogen senere, så der kommer mere om den.


Og nu skal jeg så i gang med at læse Shantaram af Gregory David Roberts. Det er en bog, som jeg har hørt meget godt om, og som jeg glæder mig til at gå i gang. Som jeg husker bogens handling, så er den selvbiografisk og handler om Gregory, der er australier men ender i Bombays kriminelle underverden. 


Jeg skal altså til at læse Shantaram af Gregory David Robert. Hvad læser du lige nu ?

2 kommentarer:

  1. Jeg har endnu Shantaram til gode, men ser absolut frem til at læse den. Min kæreste var i hvert fald meget begejstret for den. Og det er korrekt nok, at den er delvist selvbiografisk, men det meste er fiktion. Den er vist blevet omtalt som værende mere selvbiografisk end den er. Men det er helt korrekt, at han er en australier som ender i Bombays kriminelle underverden.

    Jeg læser pt. Den Første af Justin Cronin.

    SvarSlet
  2. Jeg læser 'Blues fra bliktagene' af James Lee Burke!

    SvarSlet