torsdag den 21. oktober 2010

Jeg læser

På bogklubben mener er vi vilde med inspiration, derfor vil vi prøve at infører noget nyt; jeg læser. Her vil en af os fortælle hvad vi læser og hvorfor vi læser denne bog. Så håber vi, at vores læsere vil følge trop så vi allesammen forhåbentlig kan få lidt ny inspiration.


Jeg har længe været inde i en periode hvor jeg har haft svært ved at få noget læst, men efterhånden er det begyndt at ændre sig en lille smule, hvilket har været længe ventet. Jeg har igennem perioden startet på den ene bog efter den anden uden at de rigtig har fanget mig. Det ændrede sig heldigvis meget hurtigt da jeg startede på Hærværk af Tom Kristensen.Jeg er endnu ikke kommet særlig langt i bogen, men jeg tror nok jeg skal komme igennem den. Den tegner i hverfald rigtig godt. Jeg har faktisk haft den stået på min læseliste rigtig lange, jeg har også foreslået den til bogklubben men den er ikke blevet valgt, så nu besluttede jeg endelig at den skulle læses. En ting der hjalp beslutningen på vej var at jeg fornyligt fik bogen i fødselsdagsgave samt at en af mine gode venner lige har læst den og har anbefalet den.

Så jeg læser altså Hærværk af Tom Kristensen - hvad læser du?

6 kommentarer:

 1. Jeg er lige startet op på Stormfulde højder, som jeg skal læse til bogklubben.

  SvarSlet
 2. Jeg er i gang med 'Fatherland' af Robert Harris. Den foregår i 1964 og beskriver, hvordan et samfund kunne have været, hvis nazisterne havde vundet krigen. Det er ret tankevækkende...

  SvarSlet
 3. Lige nu læser jeg en lille novellesamling af Hari Kunzru, som hedder Noise.

  Hari er vist bedst kendt for impressionisten, som er den eneste af hans bøger jeg endnu ikke har læsrt. Til gengæld kan jeg anbefale hans My Revolutions.

  Total fedt med bogblog...det er et kæmpehit!

  SvarSlet
 4. Jeg er "in between" bøger lige nu. Jeg er lige blevet færdig med de tre første bøger i Sara Blædels krimiserie, og har nu en plan om at gå i gang med "Stormfulde højder" af Emily Brontë, som jo er månedens bog til bogklubben.

  Jeg læser den iøvrigt på engelsk, fordi jeg fandt den i en lækker 2hand-bogbutik på min ferie i Australien (og ikke havde nået at finde den på dansk inden jeg forlod DK)

  SvarSlet
 5. Jeg er altid i gang med 3-5 bøger på samme tid - nogle dage er jeg bare i humør til en krimi, mens det andre dage er kærlighed eller humor, der trækker.

  For tiden læser jeg:
  "Fire piger, et par jeans" af Ann Brashares, "The picture of Dorian Gray" af Oscar Wilde, "Om atomkrigens betydning for Vilhelm Funks ungdom" af Jan Sonnergaard og "Life of the Cosmos" af Lee Smolin.
  Sidstnævnte startede jeg på i går efter at være blevet færdig med Stephen Kings "Brandstifter".

  Angående "Hærværk" var det en af de bøger, min klasse læste i dansk i gymnasiet - hvilket betyder, jeg har lidt blandede følelser omkring den. På den ene side husker jeg den faktisk som ganske god - på den anden side en pine at komme igennem, fordi den var en del af undervisningen.

  Men god fornøjelse med den i alle tilfælde :)

  SvarSlet
 6. Ih dejligt med alt den inspiration :D

  Piskeriset: Orv den lyder spændende, den er lige kommet på min "jeg skal læse" liste. Jeg vil glæde mig til at læse din anmeldelse af den på den blog.

  Superhelten: Tak for anbefalingen, jeg vil klart lige tjekke forfatteren ud. Jeg trænger alligevel til at udvide min horisont ret kraftigt, føler lidt jeg køre i ring og altid læser det samme.

  Og mange tak for rosen. Vi er super glade for, at du og andre kan lide bloggen.

  Louise: Jeg bliver altid så imponeret når folk kan læse mere end en bog af gangen. Jeg tænker altid, at jeg skal have en gjort færdig før jeg kan starte på den næste.

  Det lyder som om du læser nogle spændende bøger, så jeg vil da lige tjekke forfatterne ud.

  Haha jeg kender godt det med, at bøgerne fra gym ikke bliver mindet ligeså positivt. Det er bare ikke det samme når de ska analyseres så grundigt.

  Mona & Anette: Det er sjovt nok en af de næste bøger jeg skal igang med. Jeg skal også kaste mig ud i den på engelsk, er meget spændt på om jeg får forstår sammenhængen af den vidst nok på et ret gammelt engelsk den jeg har fået fingerne i.

  SvarSlet