torsdag den 17. februar 2011

Jeg læser

Bogklubben mener er vi vilde med inspiration, derfor har vi indfør Jeg læser. Her vil en af os fortælle hvad vi læser og hvorfor vi læser denne bog. Så håber vi, at vores læsere vil følge trop så vi allesammen forhåbentlig kan få lidt ny inspiration. I dag fortæller Kathrine hvad hun læser.

Jeg har længe været inde i en "Jeg kan ikke tage mig sammen til at læse" periode, hvilket har været ret frustrerende. Heldigvis er perioden ved at vende og jeg har ret mange bøger jeg gerne vil læse - det eneste problem er tiden. I denne uge har jeg dog en lille mini ferie, så i mens sneen daler ned udenfor er jeg krybet under tæppet i selskab med en del bøger.


Mit liv som Geisha har længe været på min "Jeg skal læse" liste men jeg har haft lidt svært ved at komme igang med den, men nu er har jeg vidst fået den knækket. Jeg synes det er en ret smuk fortælling, som jeg er blevet ret grebet af.

Det er dog ikke den jeg bruger mest energi på pt., det er faktisk Farezone 4 af Richard Preston. Bogen er marts måneds bogklubsbog - så jeg er faktisk i ret god tid, hvilket meget sjældent sker. Jeg kan ikke afsløre for meget om den, da vi i bogklubben har en aftale om, at bøgerne ikke diskuteres/snakkes om inden vores bogklubsmøde. Jeg kan dog godt afsløre, at bogen har overrasket mig og jeg glæder mig til at få den læst færdig.

Den sidste bog jeg er i gang med er faktisk til bogudfordringen. Det er nemlig Chimamanda Ngozi Adichie novellesammenling Det du har om halsen. En virkelig spændende novellesamling og jeg nyder at læse novellerne. Det bliver ikke den eneste novellesamling jeg får læst i februar, jeg har nemlig fundet ud af, at noveller er perfekte at læse når jeg tager metroen til arbejde el. i min frokostpause på jobbet.

Det var lidt om hvad jeg læser. Hvad læser du?

5 kommentarer:

 1. Lige nu læser jeg Gert Nygårdshaug's 'Mengele zoo' om økoterrorisme og ondskab i verden - den virker god.

  Jeg har lige færdiggjort 'Det du har om halsen' til månedens udfordring, og var begejstret, men det har jeg nu været med alt hvad jeg har læst af hende :)

  Mit liv som Geisha er også sådan en jeg tænker jeg gerne vil læse på et tidspunkt. Lige nu har jeg dog en bogbunke af dimensioner, i reolen, der kun venter på at blive læst.

  SvarSlet
 2. Jeg har også gang i flere bøger. Alle med en eller anden form for relation til bogklubben.

  Den afrikanske farm af Karen Blixen, som jeg ikke blev færdig med til tiden. Ups. Den har dog en pause til jeg har fået læst de næste bøger (og næste måneds bogklubsbog):

  Afkørsel 12 mod Caribien af Lise Bidstrup og Bavian af Naja Marie Aidt. Den sidste er min bogudfordringsbog for denne måned...

  SvarSlet
 3. Sjovt nok læser jeg også noveller lige nu. Jeg er i gang med min tredje samling: Laura Lippman, Hardly Knew Her.

  SvarSlet
 4. Jeg studerer Nordisk Sprog og Litteratur (dvs. dansk), så jeg får læst (/burde læse) rigtig mange bøger :)
  Jeg har netop læst "Den svære toer" af Lone Aburas - og den kan helt klart anbefales! Jeg synes, den var så humoristisk!
  Inden så længe skal vi også læse Claus Beck-Nielsens selvbiografi. Den har jeg også hørt gode ting om, så den glæder jeg mig til at få taget hul på :)

  SvarSlet
 5. Jeg læser Karitas, kaos på lærred. Jeg var helt optaget af etteren, så jeg tager toeren med - er ikke skuffet.

  SvarSlet