torsdag den 10. februar 2011

Jeg læser

På bogklubben mener er vi vilde med inspiration, derfor har vi indført Jeg læser. Her vil en af os fortælle hvad vi læser og hvorfor vi læser denne bog. Så håber vi, at vores læsere vil følge trop så vi allesammen forhåbentlig kan få lidt ny inspiration. I dag fortæller Anette om hvad hun læser lige nu.


Lige nu læser jeg Naja Marie Aidt's novellesamling Bavian. Novellesamlinger står jo på programmet i vores bogudfordring, så jeg læser en novelle om dagen for tiden. Indtil videre er jeg meget begejstret for ideen med noveller og de små korte historier, men jeg savner lidt at høre mere om de personer, som Naja skriver om. 


Samtidig med novellesamlingen læser jeg også Shantaram af Gregory David Roberts. Jeg startede på bogen i december, desværre måtte jeg ligge den på hylden i perioder, da jeg havde et par bogklubsbøger og krimien i januar, som jeg også skulle læse. Jeg er lidt ked af, at jeg har måtte tage bogen i bidder, for den er virkelig spændende, intens og meget underholdende, og den fortjener at blive læst ud i et, men det kan være svært med en bog på over 900 sider. 


Så lige nu læser jeg Bavian og Shantaram - hvad læser du ?

6 kommentarer:

 1. Jeg er også med i bogudfordringen og læser i øjeblikket Dennis Jürgensen's novellesamling "Dødens mange facetter".
  Derudover læser jeg "Sneblomst og den hemmelige vifte" af Lisa See, fordi jeg har fået den anbefalet så mange gange.

  SvarSlet
 2. Jeg er også i gang med min bogudfordringsbog og det er i denne måned Chimamanda Ngozie Adichie's Det du har om halsen.

  Jeg har været rigtig glad for hendes romaner og jeg synes bestemt denne lever op til forventningerne.

  SvarSlet
 3. Jeg er lige blevet færdig med 'Stalins køer' af Sofi Oksanen, som jeg fik et anmeldereksemplar af af DR Testklub: Fantastisk fremragende bog! (Anmeldelse kan læses i morgen på Bogbrokken).
  Og jeg skal nu også kaste mig over Chimamanda Ngozie Adichie, denne gang 'En halv gul sol', som jeg skal fortælle om d. 24. på Lyngby biblioteks Bogcafé.
  Og så er der lige Raymond Carvers novellesamling 'Her hvor jeg ringer fra', som er månedens udfordring her til bloggen - og det er skidegodt!

  SvarSlet
 4. Sjovt. jeg er også lige begyndt på Naja Marie Aidt's Bavian :)

  SvarSlet
 5. Jeg læser Vi Elsker Mere af Christian Kampmann til bogudfordringen, og så skal jeg vidst snart i gang med næste måneds bogklubsbog.

  SvarSlet
 6. Sikke en masse spændende bøger, I har gang i. Det er dejligt at få lidt inspiration.

  SvarSlet