søndag den 27. februar 2011

Fredagslegen - svar

Det var ikke mange, der deltog i denne uges fredagsleg - var den for svær? Det gør jo heller ikke noget at det er tilfældet en gang imellem, men så må vi se om den måske bliver lettere i næste uge. ;)

Men alle dem, der deltog i legen, svarede rigtigt. Det er netop Pride and Prejudice, eller Stolthed og Fordom. Jane Austen er ganske rigtig forfatter bag bogen, som udkom i 1813. Billedet stammer fra filmen/miniserien af samme navn fra 1995, og forestiller den flyvske Lydia Bennet og Mr.  Wickham, da de er stukket af sammen til London. Ikke de mest centrale roller i serien - måske derfor var ugens leg svær? - men deres historie er en meget vigtig historie i den store historie.

Vi kunne også have lavet en ledetråd, der hed noget i stil med at bogen bag filmen er Monas yndlingsbog, som hun har læst rigtig mange gange - og set filmen lige så mange gange - og iøvrigt sværger på at filmen/miniserien fra 1995 er SÅ meget bedre end versionen med Keira Knightley fra 2006. Og det er ikke KUN fordi Colin Firth er med i miniserien - selvom det absolut hjælper på det. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar