torsdag den 10. november 2011

Jeg læser

I bogklubben er vi vilde med inspiration til nye læseoplevelser. Derfor fortæller vi i bogklubben engang imellem, hvad vi læser, og I læsere kan også fortælle om, hvad I læser lige nu. I dag vil Kathrine fortælle om, hvad hun læser.

Jeg er lige startet på Renselse af Sofi Oksanen. Siden folk for alvor begyndte at tale om Sofi Oksanens romaner tidligere i år har jeg haft planlagt at læse dem. Nu er jeg så startet med Renselse og hvis den er god, får jeg nok også læst  Stalins køer.


Jeg har, eftersom andre har snakket rigtig godt om bogen, nok nogle ret store forventninger til den. Så jeg håber de vil blive indfriet. 

Jeg er endnu ikke kommet så langt i bogen, og jeg er faktisk en smule i tvivl om den er noget for mig. synes ikke den har fanget mig helt her fra starten, men det kan jo godt skyldes jeg ikke er så langt + de ret store forventninger jeg har til den. Jeg er dog ikke på et punkt hvor jeg overvejer at stoppe med at læse, så det er ikke fordi den er dårlig.

Hvad læser du lige nu?

2 kommentarer:

  1. Han er bare ikke vild med dig er på min nathylde for tiden

    SvarSlet
  2. Jeg er i fuld gang med Hobitten, og forsætter derefter med de tre Ringenes Herre.. ja, jeg må indrømme at det univers har jeg endnu ikke besøgt.
    Men det tegner meget godt.

    SvarSlet